UN MĂRȚIȘOR PENTRU BUCURIA LOR 2021
🌼Ce însemna pentru noi Proiectul " Un mărțișor pentru bucuria lor"?
E foarte simplu; înseamnă șansa de-a OFERI BUCURIE copilașilor din Casa de tip familial George Coșbuc Sighet. Bucuria lor stă în amenajarea unei camere senzoriale care să le ofere posibilitatea de-a se transpune într-o lume de culori prin care să aibe șansa de-as creiona propriu curcubeu. O să vă întrebați de unde am știut de acestă nevoie? Nevoia se naște din cercetare, iar reușita din implicare.              
 Am fost într-o zi la ei în vizită, iar cum mulți din ei comunică doar prin prisma privirii,acei  ochisori mi-au transmis faptul că: 🌞 "dorința noastră cea mai mare este să avem un loc al nostru unde să ne simțim cu adevărat fericiți, liniștiți și împliniți sufletește. Nu cerem acest lucru pentru că educatoarele nu ne conferă liniște sufletească, ele sunt minunate, ne dorim acest lucru ca să simțim gustul apartenenței , iar tu stiu ca ne poți ajuta..." ☀️. Din acel moment am știut că dorința lor, e un proiect care se poate realiza cu ajutorul vostru! 
🌼Ce a schimbat în noi acest Proiect?
Ei bine, călătoria noastră a început cu un număr considerabil de voluntari dornici să ducă la bun sfârșit visul din ochii celor mici. Din necunoscuți, acum ne putem numi PRIETENI. E cea mai mare realizare cu care ne putem mândri. Am învățat să simțim în toată ființa noastră munca pe care o facem, cu iubire ,implicare și speranța că finalitatea fiecărui proiect este semnificativ pentru cei de lângă noi.
🔴Ce am realizat? 
Alături de voluntarii noștri, cu ajutorul fiecăruia dintre voi, cu ajutorul binefăcătorilor noștri am reușit să strângem suma de : 22,275 lei echivalent a 4545 euro. Vă MULȚUMIM tuturor pentru că ați dat viața mărțișoarelor noastre; pentru că ați dat șansa celor mici să zâmbească din răsputeri și pentru că aveți mereu încredere în noi. Ne înclinăm!🙏🙏🙏
❗MULȚUMIM:❗
Parohiei Ortodoxe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil Sighet;
Parohiei Greco-catolice ”Cristos Regele Universului” Sighet;
Școlii  Gimnaziale „George Coșbuc” Sighetu Marmației;
Școlii Gimnaziale nr. 10 Sighet/dnei Otilia Mihaela;
Dlui Andrei Tivadar;
Hotel Gradina Morii;
Farmaciei Catena Corneliu Coposu Sighet 
Dnei Mihaela Cupcea Clasă a VII-a
🍀Parteneri:
SunRai;
MegaMob Outlet Sighet;
Oratoriului Sfântu Francisc/ părintelui Eugen/Grupuului Speranța;
Webmar;
Aska grafica;
Rotary Club Sighet / Rotarct Sighet/Interact Sighet ;
Liceului Tehnologic Marmația;
DGASPC Maramures;
Mara Petrovai;
Frați Minori Capuncini.
Moldivars;🍀
MULȚUMIM! MULȚUMIM! MULȚUMIM!🙏
„Să zâmbeşti unui om care este supărat; să vizitezi, chiar şi pentru puţin timp, pe cineva care este singur; să oferi adăpost sub umbrela ta cuiva aflat în ploaie; să citeşti ceva unui orb; aceste acţiuni şi multe altele pot părea mărunte... "
Putem fi creioane prin care Dumnezeu să scrie epistole de dragoste celor care se simt singuri și exilați la marginea societății.
Mii de îmbrățișari și zâmbete vă trimitem ca semn de mulțumire tuturor! 🤗
P.S. revenim cu poze dupa finalizarea camerei. 😊
MULȚUMIM din suflet voluntarilor noștri fără de care acest proiect nu s-ar fi putut creiona.  Voluntarii noștri = eroii noștri!