CENTRUL SOCIAL ''SUNTEM VOCEA LOR''
     Adesea ne întrebăm... oare cu toții avem dreptul la educație, iubire, apreciere, respect? Drepturi avem, însă nu mai multe decât obligații. Ca să ai dreptul la educație, e nevoie de sprijinul celor din jur; ca să simți ce e iubirea, e nevoie ca cineva să-ți împărtășească acest sentiment; ca să fii respectat... E nevoie de o funcție bună, ca cei care te privesc să nu aibă motive să te discrimineze. Dar dacă toate acestea lipsesc cu prisosință ... ce-i de făcut? Persoanele care n-au toate aceste oportunitățimerită să trăiască? 
     Astăzi e despre cei care nu au avut luxul de-a simți ce-i iubirea respectul și cu atât mai puțin accesul la o minimă educație.  Astăzi e despre cei care își plâng trecutul în pumni. Astăzi e despre cei care nu au habar ce însemna iubirea părintească, dar mai ales ce însemna termenul ACASĂ. Aceștia sunt victimele sistemului, oameni abuzați, copii violați, discriminați, copii a căror șansă s-a pierdut undeva în neant.  
     De mulți ani încercăm să ajutăm,  sprijinim, însoțim cât mai multe persoane. Dorim să le arătăm că și altfel se poate. Să le arătăm că soarele răsare și pe strada lor, dacă i permit soarelui să  intre în viața lor. Încercăm să fim un mic soare pentru toți cei care ne permit să le arătăm că sunt cu adevărat o binecuvântare în această călătorie numită, Viață. 
     Stiam ca putem ajuta oamenii, ca ii putem reabilita, reintegra in societate, dar la fiecare caz ne loveam de intrebarea "Unde ii ducem?"
     Din lipsa unui spatiu a trebuit sa facem compromisuri( camion vechi izolat, cu pat inauntru, rulota cumparata ( in cazul Rozicai), internare la centrul de la Ocna si plata lunara de 2400 lei pe luna, trimiterea la Dumbrava la domnul Viorel Pasca caruia ii multumim pentru ca niciodata nu ne-a refuzat. 
     Cu ocazia asta dorim să vă aducem la cunoștință faptul că: centrul nostru găzduiește deja doua persoane, a căror strigăt a fost auzit de către asociația noastră.  În prezent se pot bucura de o nouă viață. Au casă, masă, căldură și sprijinul nostru necondiționat. 
     Ceea ce facem în prezent nu-i un lucru usor, dar este cu adevărat înălțător!
IUBIREA față de semenii noștri e vitală.  Implicarea noastră ca societate în astfel de situații e obligatorie. Implicare face diferența, iar indiferența ucide! 
     Astăzi e nevoie de noi, pentru că MÂINE, POATE fi mult prea târziu....
     V-am demonstrat întotdeauna că împreună  putem trece peste orice obstacol. Visul nostru de-a deschide un centru pentru sufletele părăsite, s-a împlinit datorită VOUĂ.  Voi sunteți puterea noastră de-a merge mai departe, de-a crede și a spera că nimic nu-i imposibil! 
     Vă MULȚUMIM pentru toată încrederea pe care ne-o acordați mereu! Familia noastră a crecut cu 2 oameni și alte zeci de persoane ne solicită ajutorul zilnic. Suntem alături de fiecare,  cu toții merităm să fim iubiți, apreciați și respectați!Puteti face parte din calatoria noastra, donanad, facand voluntariat, distribuind povestea noastra si a lor.