Noemi Boje

Pentru mine voluntariatul însemna dăruirea, iubire, empatie, credință și stare de bine. Toate aceste aspecte se dobândesc în mod gratuit și se dăruiesc mai departe ,transformându-se de-a dreptul în binecuvântări. 

A veni în ajutorul celor mai puțini norocoși nu ar trebui să fie o opțiune, ci mai degrabă un stil de viață a fiecărui om. Să te uiți la cel de lângă tine, să te interesezi de nevoile lui, să-i strângi mâna prietenește și să-i șoptești că nu e singur, e cam tot ceea ce lipsește umanității. Pentru ca totul să fie ca în „ filme", e nevoie în primul rând să renunțăm la indiferență, Pentru că într-un final,  toți aparținem unui singur Creator. Ne-a gândit, ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, suntem datori să-i aducem cinste... iar cel mai simplu mod este acesta. A fi zâmbetul de pe chipul unui om!

Tot ceea ce am enumerat, sunt doar câteva calități câștigate de mine în toți anii de voluntariat. 

Iar ceea ce am deprins din cadrul „ Asociației Suntem Vocea Lor", e greu de descris, dar al naibii de frumos de trăit! Pentru asta le voi rămâne veșnic recunoscătoare celor ce fac parte din acest frumos proiect. MERITĂ , chiar Merită! Încerca și TU!