FETELE DIN CASĂ PĂRĂSITĂ
     ''Copiii sunt viitorul, dar viitorul depinde şi de educaţia lor.''
     Acum 2 ani am fost rugați mergem vedem o familie ce își duce viață de pe o zi pe altă într-o casă părăsită...Am spus mai departe despre caz, cu speranța și siguranță au fost ajutați și sunt bine...Ieri am fost rugați mergem numărăm câțiva oameni fără adăpost printre care și 2 fetițe...Nu mare ne-a fost mirarea când de fapt am găsit aceleași minunății de fete .Ce e de făcut?? Mama lor bolnavă, abia stă pe picioare, în acea casă părăsită mai stau încă 6 adulți, care mai de care cu probleme.      Este nevoie de un centru pentru oamenii aceștia, este nevoie ne întoarcem privirile și către ei, dăm o mâna de ajutor. Vom face sesizare la Direcția de Asistență Socială, se facă o anchetă socială cu privire la acest caz.
P.S. Dacă nu intervenim, peste 10 ani,aceste 2 fetițe vor fi cele mai judecate .
De ce nu au mers la școală? De ce nu au casă? De ce dorm pe străzi? De ce fac copii? De ce nu sunt educate? Pentru  nu au NIMIC!!
     Ajutăm sau judecăm??''

     În urmă presiunilor noastre, fetițele împreună cu mama lor au fost luate și duse la spital, erau foarte bolnave. Fetele sunt iubite, fericite, li s-a schimbat viață, dar fericirea lor a fost dobândită cu sacrificii...